Catering

Catering

*Overwerkmaaltijden.

*Complete buffetten.

*Buitendienststellingen

*Geheel ingerichte feesttenten

*Live cooking.

*Bedrijfsfeesten met of zonder  thema

*Compleet verzorgde feestavonden inclusief entertainment.

Lekker Uit en eten bij Jacob & Louice

Als u voor 15:00 besteld is deze gehele kaart ook mogelijk in de AFHAAL. Wilt u van deze kaart bestellen na 15:00 kan het zijn dat door drukte in het restaurant DAT alleen Pub Food mogelijk is OM AF TE HALEN.

 Restaurantkaart

 

 

"Voorgerechten"

 

* Carpaccio & Old Amsterdam. 12,-

* Zalm Carpaccio vers uit eigen rokerij 14,-

* Mosterdsoep Fries met (droge worst) of Hollands met (garnalen,paling,zalm) 7,50 Hollands 9,50

* Soep van de Week. 7,50

*Gamba's in een krokant jasje en salsa. 10,75

*Snaaiplank (wat vlees,worst,stukjes brood & smeersels voor 2 personen) 12,-

*Snaaiplank Vega 14,-

*Snaaiplank Surf & Turf 16,-

*Capresse Taartje met Burrata  12,50 (V)

*Vegan Carpaccio met heerlijke topping 12,50 (V)

"Voorgerechten worden geserveerd met Brood & Boter"

 

 

 

 

"Hoofdgerechten"

 

* Varkenshaas met brie,honing,cranberries en gerookt spek. 23,75

* Biefstuk & Klapstuk (biefstuk en draadjesvlees). 24,75

* Steak van de week 25,75

* Super Lekkere Schnitzel ( Schnitzel met gebakken champignons , parika ,ui ,spek en een zigeunersaus)21,75

* CHILLLLLLLLBURGER van de week. 18,00

*Rib eye met Chimi Churry  25,75 

*Cordon bleu

 

 

 

* Zeebaars met Salsa Verde 24,75

* Zalm & Terayakki  24,75

 

 "Hoofdgerechten worden geserveerd met Friten,Salade,Groente & Aardappeltjes"

 

"Vegatarisch"

 

* Vega schnitzel met Salsa Verde en...Iets met bonen  23,75

* Brie in een pakketje met honing,noten en "Jan Sipke Beien" 23,75

* Geit & Geit (Geitenkaas in Bladerdeeg & Kroketjes van geitenkaas) 23,75

 

"Pub Food"

 ,

* Kip & Pinda. (kipsaté )

* Schnitsel met saus. ( peper of champignonsaus0.

* Dorpshap (biefstuk). met kruidenboter.

* Boerenbal.

 

 

# met salade en friet.