Restaurantkaart
"Voorgerechten"
* Carpaccio & Old Amsterdam. 12,-
* Zalm Carpaccio vers uit eigen rokerij 14,-
* Mosterdsoep Fries met (droge worst) of Hollands met (garnalen,paling,zalm) 7,50 Hollands 9,50
* Soep van de Week. 7,50
*Gamba's in een krokant jasje en salsa. 10,75
*Snaaiplank (wat vlees,worst,stukjes brood & smeersels voor 2 personen) 12,-
*Snaaiplank Vega 14,-
*Snaaiplank Surf & Turf 16,-
*Capresse Taartje met Burrata 12,50 (V)
*Vegan Carpaccio met heerlijke topping 12,50 (V)
"Voorgerechten worden geserveerd met Brood & Boter"
"Hoofdgerechten"
* Varkenshaas met brie,honing,cranberries en gerookt spek. 22,75
* Diamanthaas met pepersaus. 21,75
* Biefstuk & Klapstuk (biefstuk en draadjesvlees). 22,75
* Brette Deinumer (Entrecote met It Holt Mosterdsaus en uitgebakken spek) 24,50
* Steak van de week 25,75
* Super Lekkere Schnitzel ( Schnitzel met een verrukkelijke saus & champignons) 19,75
* CHILLLLLLLLBURGER van de week. 18,00
*"Pan vol Genot" De Griekse Schotel (Souvlakisteak,Biftekki,Pita met Gyros en Tzazikki) 21,75 (geen afhaal)
* Kom vol Genot Boil met diverse vissoorten met een Spaanse twist 23,75 (super lekker) Geen afhaal
* Zalm & Terayakki 23,75
"Hoofdgerechten worden geserveerd met Friten,Salade,Groente & Aardappeltjes"
"Vegatarisch"
* Vega schnitzel met mozzarella zon tomaat en kruiden 23,25
* Brie in een pakketje met honing,noten en "Jan Sipke Beien" 22,25
* Geit & Geit (Geitenkaas in Bladerdeeg & Kroketjes van geitenkaas) 23,25
"Pub Food"
* Kip & Pinda. (kipsaté )
* Schnitsel met saus. ( peper of champignonsaus0.
* Dorpshap (biefstuk). met kruidenboter.
* Boerenbal.
# met salade en friet.