Catering

Catering

*Overwerkmaaltijden.

*Complete buffetten.

*Buitendienststellingen

*Geheel ingerichte feesttenten

*Live cooking.

*Bedrijfsfeesten met of zonder  thema

*Compleet verzorgde feestavonden inclusief entertainment.

Lekker Uit en eten bij Jacob & Louice

Als u voor 15:00 besteld is deze gehele kaart ook mogelijk in de AFHAAL. Wilt u van deze kaart bestellen na 15:00 kan het zijn dat door drukte in het restaurant alleen Pub Food mogelijk is OM AF TE HALEN.

 

 "RESTAURANTKAART" (ook voor afhaal  in overleg  i.v.m (drukte restaurant )

 

 

"Voorgerechten"

 

* Carpaccio & Old Amsterdam.

* Gewokte gamba's in pittige lemon curry en papadum.

* Zalm Carpaccio.

* Mosterdsoep Fries met (droge worst) of Hollands met (garnalen,paling,zalm)

* Soep van de Week.

* Proeverij (5/6 kleine gerechtjes)

* Vers Brood.

 

"Hoofdgerechten"

 

* Varkenshaas met brie,honing,preiselbeeren en gerookt spek.

* Diamanthaas met pepersaus.

* Friesland & Groningen (kipfilet gevuld met mozzarella en pesto en slagersspek).

* Biefstuk & Klapstuk (biefstuk en draadjesvlees).

* Grote Schnitzel met ham gebakken ui en champignon en kaas.

* Cowboysteak.

*Spare Ribs.

* Zalm & Teriyaki.

* Vangst van de week.

 

 

 

"Vegatarisch"

 

* Vega schnitzel met mozzarella zon tomaat en kruiden

* Brie in een pakketje met honing,noten en "Jan Sipke Beien"

* Groente curry met Basmati rijst.

 

"Pub Food"

 

* Kip & Pinda. (kipsaté )

* Schnitsel met saua. ( peper of champignonsaus.

* Dorpshap (biefstuk). met kruidenboter.

* Boerenbal.

 

 

# met salade en friet.