Restaurantkaart
"Voorgerechten"
* Carpaccio & Old Amsterdam. 11,50
* Zalm Carpaccio. 11,50
* Mosterdsoep Fries met (droge worst) of Hollands met (garnalen,paling,zalm) 7,50 Hollands 9,50
* Soep van de Week. 7,50
*Garnalen coctail (echte Hollandse garnalen ingelegde komkommer met Granny Smit) 11,50
*Zacht gegaard buikspek. 9,00
*Gamba's in een krokant jasje en salsa. 10,75
*Snaaiplank (wat vlees,worst,stukjes brood & smeersels voor 2 personen) 10,00
"Voorgerechten worden geserveerd met Brood & Boter"
"Hoofdgerechten"
* Varkenshaas met brie,honing,preiselbeeren en gerookt spek. 21,75
* Diamanthaas met pepersaus. 21,75
* Frysk Barchje (Braadstuk van Gaasterlands kruidenvarken gevuld met kaas & spek. 1950
* Biefstuk & Klapstuk (biefstuk en draadjesvlees). 21,75
* Brette Deinumer (Entrecote met It Holt Mosterdsaus en uitgebakken spek) 24,50
* Surf & Turf ( Bavette met GROOTE garnalen) 24,75
* Super Lekkere Schnitzel ( Schnitzel met een verrukkelijke saus & champignons) 19,75
* Burger van de week. 18,00
* Vangst van de week. 21,75
* Kabeljauw met It Holt Mosterdsaus en Hollandese Garnalen. 21,75
* Zalm op zijn Mexicaans met gewokte groenten. 21,75
"Hoofdgerechten worden geserveerd met Friten,Salade,Groente & Aardappeltjes"
"Vegatarisch"
* Vega schnitzel met mozzarella zon tomaat en kruiden
* Brie in een pakketje met honing,noten en "Jan Sipke Beien"
* Geit & Geit (Geitenkaas in Bladerdeeg & Kroketjes van geitenkaas)
"Pub Food"
* Kip & Pinda. (kipsaté )
* Schnitsel met saus. ( peper of champignonsaus0.
* Dorpshap (biefstuk). met kruidenboter.
* Boerenbal.
# met salade en friet.