"RESTAURANTKAART" (niet voor afhaal of in overleg voor 15:00 d.d.)
"Voorgerechten"
* Carpaccio & Old Amsterdam.
* Gewokte gamba's in pittige gele curry en papadum.
* Zalm Carpaccio.
* Mosterdsoep Fries met (droge worst) of Hollands met (garnalen,paling,zalm)
* Soep van de Week.
* Proeverij (5/6 kleine gerechtjes)
* Vers Brood.
"Hoofdgerechten"
* Varkenshaas met brie,honing,preiselbeeren en gerookt spek.
* Diamanthaas met pepersaus.
* Friesland & Groningen (kipfilet gevuld met mozzarella en pesto en slagersspek).
* Biefstuk & Klapstuk (biefstuk en draadjesvlees).
* Grote Schnitzel gegratineerd met mozzarella,zontomaat en verse kruiden.
* Cowboysteak met rode wijn saus.
* Zalm & Teriyaki.
* Vangst van de week.
# Al deze gerechten serveren wij met aardappeltjes , friet , salade en groente.
"Stoofpotje of Curry.(Stoofpotkaart serveren wij niet altijd)
* Arabische stoofpot.
* Rundvleescurry.
* Indische kippenstoof
# geserveerd met een frisse salade en basmati rijst
"Vegatarisch"
* Vega schnitzel met mozzarella zon tomaat en kruiden
* Brie in een pakketje met honing,noten en "Jan Sipke Beien"
"Pub Food"
* Kip & Pinda.
* Schnitsel met saus.
* Dorpshap (biefstuk).
* Boerenbal.
# met salade en friet.