Catering

Catering

*Overwerkmaaltijden.

*Complete buffetten.

*Buitendienststellingen

*Geheel ingerichte feesttenten

*Live cooking.

*Bedrijfsfeesten met of zonder  thema

*Compleet verzorgde feestavonden inclusief entertainment.

Lekker Uit en eten bij Jacob & Louice

Iedere week wisselende "Specials"

 

"Voorgerechten"

 

* Carpaccio & Old Amsterdam.

* Gewokte gamba's in pittige gele curry en papadum.

* Zalm Carpaccio.

* Mosterdsoep Fries met (droge worst) of Hollands met (garnalen,paling,zalm)

* Soep van de Week.

* Proeverij (5/6 kleine gerechtjes)

* Vers Brood.

 

"Hoofdgerechten"

 

* Varkenshaas met brie,honing,preiselbeeren en gerookt spek.

* Diamanthaas met pepersaus.

* Friesland & Groningen (kipfilet gevuld met mozzarella en pesto en slagersspek).

* Biefstuk & Klapstuk (biefstuk en draadjesvlees).

* Grote Schnitzel gegratineerd met mozzarella,zontomaat en verse kruiden.

* Cowboysteak met rode wijn saus.

* Zalm & Teriyaki.

* Vangst van de week.

# Al deze gerechten serveren wij met aardappeltjes , friet , salade en groente.

 

"Stoofpotje of Curry.(Stoofpotkaart serveren wij niet altijd)

 

* Arabische stoofpot.

* Rundvleescurry.

* Indische kippenstoof

# geserveerd met een frisse salade en basmati rijst

 

"Vegatarisch"

 

* Vega schnitzel met mozzarella zon tomaat en kruiden

* Brie in een pakketje met honing,noten en "Jan Sipke Beien"

 

"Pub Food"

 

* Kip & Pinda.

* Schnitsel met saus.

* Dorpshap (biefstuk).

* Boerenbal.

 

 

# met salade en friet.