Catering

Catering

*Overwerkmaaltijden.

*Complete buffetten.

*Buitendienststellingen

*Geheel ingerichte feesttenten

*Live cooking.

*Bedrijfsfeesten met of zonder  thema

*Compleet verzorgde feestavonden inclusief entertainment.

Lekker Uit en eten bij Jacob & Louice

"Voorgerechten"

 

* Carpaccio & Old Amsterdam 

* Garnalen & Eigenwijs

* Zalm Tartaar

* Mosterdsoep & Vis (garnalen,paling,zalm)

* Marokaanse Tomatensoep

* Proeverij

* Vers Brood

 

"Hoofdgerechten"

 

* Varkenshaas met brie & spek.

* Entrecote met mosterdsaus en uitgebakken spek.

* Friesland & Groningen (kipfilet gevuld met mozzarella en pestoin een jasje).

* Biefstuk & Klapstuk (biefstuk en draadjesvlees).

* Grote Schnitzel gegratineerd met mozzarella enzon tomaat en verse kruiden.

* Ribeye met advocado.

* Zalm & Teriyaki.

* Skrei & Mosterd.

* Vangst van de week.

# Al deze gerechten serveren wij met aardappeltjes , friet , salade en groente.

 

"Stoofpotje of Curry.(Stoofpotkaart serveren wij niet altijd)

 

* Arabische stoofpot.

* Rundvleescurry.

* Indische kippenstoof

# geserveerd met een frisse salade en basmati rijst

 

"Vegatarisch"

 

* Vega schnitzel met mozzarella zon tomaat en kruiden

* Briein een pakketje.

 

"Pub Food"

 

* Kip & Pinda.

* Schnitsel met saus.

* Dorpshap (biefstuk).

* Boerenbal.

* Spare Ribs

 

# met salade en friet.